6.19°C

Bystrá

Lyžovanie

Lyžiarske strediská v okolí disponujú výborne upravenými zjazdovkami rôznych obtiažností.

https://horehronie.sk/aktivity/zima-na-horehroni/lyzovanie


Jasná Chopok

11 km od resortu

Stredisko sa nachádza v pohorí Nízke Tatry, ktoré je súčasťou národného parku NAPANT. Jasná Nízke Tatry ako najväčšia lyžiarska aréna s výbornými podmienkami pre zimné športy na Slovensku ponúka nekonečné možnosti aktivít, zábavy a aktívneho oddychu. Stredisko ponúka viac ako 50 km perfektne upravených zjazdoviek vhodných pre začiatočníkov, rodiny s deťmi, pokročilých lyžiarov a aj na usporiadanie pretekov svetovej úrovne. Milovníci divokej jazdy si prídu na svoje v mnohých freeridových zónach. Na Chopku premáva 23 lanoviek a vlekov.


Mýto Ski & Fun

1,6 km od resortu

Vynovené lyžiarske stredisko Mýto Ski& Fun Centrum poskytuje kvalitnú lyžovačku pre rodiny s deťmi ale i skúsených lyžiarov. Lyžiarske stredisko je situované na severných svahoch predhoria Nízkych Tatier, tesne pri dôležitom cestnom ťahu z Banskej Bystrice cez Podbrezovú, smerom na Poprad. Ponúka spolu 4 600 m lyžiarskych tratí. Prepravu lyžiarov zabezpečuje nová štvorsedačka POMA UNIFIX s kapacitou 2000 osôb / hod, ako aj 4 vleky, ktoré zvýšia celkovú prepravnú kapacitu na 2 900 osôb / hod.


Ski Tále

3,9 km od resortu

Stredisko sa nachádza pod južnými svahmi Chopku. Lyžiarom sú k dispozícii precízne udržiavané trate pre náročných i menej náročných lyžiarov, ale aj svah vyhradený pre začínajúcich lyžiarov. Stredisko je vhodné aj pre milovníkov bežeckého lyžovania. V stredisku môžete absolvovať aj večerné lyžovanie.

 
Image